Management in Constructii

 

Filozofia noastra de management este aceea de dezvoltare a unei relatii de lucru interactiv intre factori implicati in proiect (client, proiectant, constructor, autoritati).
Serviciile de management in constructii pot fi impartite in doua faze: preconstructie si constructie.
Faza de preconstructie poate aduce plus valoare, economii de costuri precum si identificarea si eliminarea unor potentiale riscuri pentru a putea oferi un rezultat previzibil. In timpul fazei de preconstructie oferim planificarea si programarea activitatilor, estimari de costuri, optimizari de costuri, dezvoltarea bugetului si precalificarea constructorilor.

Faza de constructie consta in coordonarea subcontractorilor, monitorizarea bugetului, verificarea cantitatilor si a calitati lucrarilor executate conform proiect, comunicarea continua cu toti factorii implicati si asigurarea ca proiectul va fi pe deplin functional.

Managementul de Proiect reprezinta abilitatea de coordona resursele umane, materiale si financiare pe intreaga durata de viata a proiectului, pentru atingerea obiectivelor proiectului timpul, calitatea si bugetul estimat, dar nu in ultimul rand satisfactia clientului.

Managementul de Proiect

Cuprinde organizarea, controlul si coordonarea procesului de proiectare, avizare si constructie propriu zisa a proiectului de la initiere pana la finalizare, in vederea atingerii asteptarilor clientului. Managementul de proiect implica planificarea, coordonarea si controlul unei varietati mari de activitati complexe ce se schimba de la proiect la proiect.

Managamentul costurilor

Cuprinde estimarea initiala a proiectului, panificarea costurilor, previziuni, monitorizare, management si raportare a Bugetului proiectului. Implementarea unei structuri de management al costurilor va ajuta ca investitia sa ramana in bugetul si perioada estimata.

Contract Management & Achizitii

Implica identificarea furnizorilor, prestatorilor si colaboratorilor, evaluarea si selectia acestora, elaborarea documentatie de licitatie, antemasuratori, specificatii tehnice, evaluarea licitatiei, negocierea si semnarea contractelor. emiterea comenzilor si urmarirea evolutiei contractelor.


Dirigentie de santier

Urmarirea conformitati lucrarilor executate cu cerintele proiectului tehnic si cele ale beneficiarului. Urmarind executia investitiei in termenele stabilite in contract si elaborarea documentatiei tehnice conform legislatiei in vigoare.

Managementul Constructiei

Implica gestionarea si coordonarea tuturor subcontractorilot si a specialistilor angajati de catre client, incepand de la contractarea acestora pana la predarea finalizarea proiectului. Avand ca obiectiv realizarea investiei in conditiile agreate, urmarind deasemenea reducerea costurilor si a duratei investitiei.

Monitorizarea Constructiei

Monitorizarea din punct de vedere tehnic/financiar a evolutiei investitiei si emiterea de rapoarte saptamanale/lunare catre client in vederea stabiliri progresului realizat, raportat la contractul incheiat cu antreprenorul sau dezvoltatorul investitiei. Monitorizarea avand in vedere calitatea lucrarilor efectuate, costul acestora si respectarea graficului de lucrari agreeat.

 Planificarea  Constructiei

Planificarea investitiei tinand cont de  succesiunea activitatilor, timpi tehnologici, resursele umane, resursele materiale si perioada asumata pentru realizare. este cea mai importanta etapa din procesul de urmarire al unui proiect. Activitatea ce consta deasemenea in urmarirea perioadica a evolutiei si ajustarea activitatilor pentru incadrarea in conditiile asumate.

Echipa noastra de ingineri, arhitecti si proiectanti poate oferi servicii customizate in functie de nevoile fiecarui client, misiunea noastra fiind aceea de a livra proiectele in timpul, bugetul si calitatea dorita de catre clienti nostri.

Contacteaza-ne!

Garantam succesul investitiei tale!

Reducem costurile si optimizam executia proiectului tau!